woensdag 25 maart 2015

Sally Hansen Miracle Gel Nagellak

Sinds een Tijdje verkoopt Etos de Sally Hansen Miracle Gel nagellak. Deze nagellak beweert dat je zonder een lamp alsnog een soort gel nagel kunt creƫren. Ik had hem al een tijdje in de kast staan en besloot hem eens uit te proberen.



Ik heb de nagellak in de kleur 240 B Girl uit de Street Pastels collection aangebracht in twee laagjes zodat deze volledig dekt en je er geen nagel meer doorheen ziet. B Girl is een mooie mint blauw/groene kleur en zeer gepast voor de tijd van het jaar :) (al is het buiten vies druilweer...). Ik heb geen basecoat aangebracht omdat op de verpakking stond dat dit niet hoefde. 



Na een paar minuutjes wachten heb ik de topcoat aangebracht. Ik was een serie aan het kijken en heb mijn nagels voor me op tafel neergelegd zodat de nagellak kon drogen. Na een half uur waren mijn nagels ongeveer droog en durfde ik weer spullen aan te raken en dingen op te pakken.



Hier zit de nagellak er al twee hele dagen op en zoals je ziet is er nog helemaal niets afgebrokkeld! Mijn nagels voelen echt als een soort gelnagels aan en zijn lekker stevig. 

Ik ben heel blij met deze nagellak! Hij is makkelijk aantebrengen, blijft lang zitten en geeft je echt een manicure gevoel! Grote aanrader dus!

De Sally Hansen Miralce Gel nagellak en topcoat zijn te koop bij ETOS  voor ongeveer 12,99,- 

Liefs, Emma